Fri Frakt over 500kr

Bio Life Magnesium

Bio Life Magnesium
120 kapsler
kr 360,00

Availability: På lager

Magnesium er et svært viktig mineral som virker beroligende på kroppens muskler, nerver og hjerte.

  Gratis Frakt over 500kr

  FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
  KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

  Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

  Beskrivelse

  Detaljer

  Bio-Life Magnesium er organisk bundet med sitrat og malat fra epler. Bio-Life Magnesium er bredspektret, og inneholder i tillegg havregressekstrakt (Avena sativa) og brennesleekstrakt (Urtica dioica). Magnesium er viktig for overføring av nerveimpulser og normal muskelsammentrekning, inkludert hjertemuskulaturen. Magnesium bidrar til normal celledeling og proteinoppbygging, samt til vedlikehold av ben og tenner. Magnesium må være tilstede i energiomsetning (metabolisme), og er viktig for elektrolyttbalansen.

  Magnesium reduserer tretthet og utmattelse, og bidrar til normale psykologiske funksjoner. Bio-Life er en serie med naturlige kosttilskudd, hvor bredspektrert sammensetning og råvarer av høyeste klasse er sentralt. Bio-Life utvikler og tar frem spennende produkter med filosofien om at summen av flere ingredienser som arbeider sammen, er bedre enn en frittstående ingrediens, så lenge en har nok av den aktive ingrediensen fra hver råvare.

  Produktomtaler
  Ingredienser

  Detaljer

  Innhold per anbefalt døgndose - 1 kapsel: Magnesium - 200mg Ingredienser: Magnesiumsitrat, magnesiummalat, kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), antiklumpemiddel (maisstivelse), havregressekstrakt (Avena sativa), brennesleekstrakt (Urtica dioica).

  Relaterte produkter

  Please wait...

  Produkt lagt i handlevognen.