Fri Frakt over 500kr

Femarelle Unstoppable

Femarelle Unstoppable
56 kapsler
kr 365,00

Availability: På lager

Femarelle® Unstoppable kan gi økt livskvalitet og forebygge plager som er svært utbredt hos kvinner som er over 60 år gamle.

  Gratis Frakt over 500kr

  FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
  KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

  Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

  Beskrivelse

  Detaljer

  Femarelle® Unstoppable kan hjelpe til med å:

  • Styrke og fornye benbygningen og forebygge brudd (osteopeni og osteoporose) 
  • Styrke og fornye overflatevev i skjeden og urinveiene 
  • Holde muskler og ledd fleksible 
  • Gi deg bedre søvn 
  • Gi deg mer energi og styrke psyken 

  Femarelle® Unstoppable kan gi økt livskvalitet og forebygge plager som er svært utbredt hos kvinner som er over 60 år gamle. Femarelle® Unstoppable kan være det tilskuddet kroppen trenger for å stanse utviklingen av typiske tilstander som er svært utbredt i de senere fasene av overgangsalderen: bentap, tørr skjede og muskel- og leddplager.

  Femarelle® Unstoppable tilfører kroppen kalsium og vitamin D3 som er nødvendige substanser for at kroppen skal kunne bygge nytt og sterkt benvev. Vitaminene B2 og B7 er viktige for at det skal dannes friskt og sunt overflatevev i skjeden og urinveiene, for en god og energigivende fordøyelse og for å redusere tretthet*. En rekke studier har dessuten dokumentert at DT56a, som er et ekstrakt hentet fra økologisk dyrket, fermentert soya, også kan styrke skjelettet og overflatevevet. Kombinasjonene av disse substansene kan dekke viktige behov hos kvinner som er 60 år og eldre.

  Anbefalt dosering er to kapsler om dagen, en morgen og en kveld.

  * Helsepåstandene vedrørende Femarelle®-produktene er basert på påstander for vitaminene B2, B7, B6 og D3 som er godkjente av EFSA.

  Produktomtaler
  Ingredienser

  Detaljer

  Ingredienser per døgndose - 2 kapsler: DT56a: Tørket og fermentert soyaekstrakt - 644 mg Kalsiumkarbonat - 320 mg Vitamin B2 (riboflavin) - 2 mg Vitamin B7 (biotin) - 200 µg Vitamin D3 (kolekalsiferol) - 20 µg (800 I.U.)

  Relaterte produkter

  Please wait...

  Produkt lagt i handlevognen.