FRI FRAKT OVER 500,- • RASK LEVERING •

Loving Earth Creamy Coconut Mylk Chocolate ØKO

Loving Earth Creamy Coconut Mylk Chocolate ØKO
80g
kr 65,00

Availability: På lager

En nydelig kremet sjokolade med økologisk kokos.

  Gratis Frakt over 500kr

  FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
  KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

  Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

  Beskrivelse

  Detaljer

  Denne myke og kremete sjokoladen er laget av Amazonico Crillo, sertifisert økologisk rå kakao (47%) fra Satipo, Peru, økologisk kokosnøtt og søtet med kokosnektar. En kombinasjon som gir en nydelig smak med noter av smør og malt. Den er søt og tilfredsstillende. Nyt med det samme!

  • Melkefri
  • Vegansk
  • Lav GI

  Loving Earth lager økologisk, planetbasert og klima oppbyggende sjokolade! Sammen med Rainforest Foundation UK, jobber de direkte med Ashánika samfunnet i Peru som dyrker kakaoen som brukes i Loving Earth sin sjokolade. Dette gjøres både med respekt for kultur og miljø, og støtter oppom regenererende jordbruksmetoder som maksimerer verdien i skogen i det lange løp.

  Loving Earth bruker miljøvennlig forpakning. Sjokoladeeskene er laget av resirkulerte fibre og de er trykket med plantebasert blekk. Den gjennomsiktige folien som ser ut som vanlig plast er 100% plantebasert og kan komposteres.

  Produktomtaler
  Ingredienser

  Detaljer

  Kakao* (47%) (virgin kakaosmør*, rå kakaobønner*), kokosnektar*, kokos* (23%), cashewnøtter*, hasselnøtter*, mandler*. 47% min kakao.

  * Sertifisert økologisk.

  Inneholder nøtter.

  Relaterte produkter

  Please wait...

  Produkt lagt i handlevognen.