Bio Life B-Stress ØKONOMIPAKKE

Bio Life B-Stress ØKONOMIPAKKE
180 kapsler
kr 284,00

Availability: Utsolgt

Bio-Life Multi B-stress – for energiomsetning og motvirke tretthet.

  Gratis Frakt over 500kr

  FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
  KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

  Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

  Beskrivelse

  Detaljer

  Bio-Life Multi B-stress – for energiomsetning og motvirke tretthet. Inneholder kalsium fra vegetabils kilde. Bio-Life Multi B-Stress er et bredspektret produkt med vitaminer, mineraler og urter. Bio-Life Multi B-Stress er PH-balansert slik at den ikke skaper syreoverskudd i kroppen. I tilegg inneholder produktet naturlig konsentrat av havregress (Avena sativa).

  B-vitaminer, C-vitamin og magnesium er nødvendig for normal energiomsetning, samt normal funksjon i nervesystemet. B3, B6, B12, biotin, folsyre, C-vitamin og magnesium bidrar til normal psykologisk funksjon, og kan sammen med B2 og B5 redusere tretthet og utmattelse. B6, B12 og folsyre er viktig for dannelse av røde blodceller og for normal omsetning av homocystein, og sammen med C-vitamin er de faktorer for et normalt immunforsvar.

  Normal hud og friske slimhinner er avhengig av B2 og B3, samt biotin som også bidrar til hårvekst. Bio-Life er en serie med naturlige kosttilskudd, hvor bredspektrert sammensetning og råvarer av høyeste klasse er sentralt. Bio-Life utvikler og tar frem spennende produkter med filosofien om at summen av flere ingredienser som arbeider sammen, er bedre enn en frittstående ingrediens, så lenge en har nok av den aktive ingrediensen fra hver råvare.

  Produktomtaler
  Ingredienser

  Detaljer

  Innhold per anbefalt døgndose - 1 kapsel:

  Vitamin B1 - 2,4mg
  Vitamin B2 - 2,8mg
  Vitamin B3 - 10mg
  Vitamin B5 - 15mg
  Vitamin B6 - 4,2mg
  Vitamin B12 - 9mcg
  Biotin - 225mcg
  Folsyre - 200mcg
  Magnesium - 100mg
  Vitamin C - 50mg

  Ingredienser: Magnesiumsitrat, Kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), L-Askorbinsyre, rispulver, antiklumpemiddel (maisstivelse), nype (Rosa canina), algekalsium (Lithothamium calcareum), kalsium-D-pantotenat, nikotinamid, gurkemeieekstrakt (Curcuma longa), pyridoksinhydroklorid, bidronninggeleekstrakt, riboflavin, tiaminhydroklorid, pteroylmonoglutaminsyre, havregressekstrakt (Avena Sativa), d-biotin, cyanokobalamin.

  Relaterte produkter

  Please wait...

  Produkt lagt i handlevognen.