FRI FRAKT OVER 500,- • RASK LEVERING •

A.Vogel Kelpasan

A.Vogel Kelpasan
200 tabletter
kr 179,00

Availability: På lager

Kelpasan er et naturlig tilskudd av jod, og støtter skjoldbruskkjertelens normale funksjon.

  Gratis Frakt over 500kr

  FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
  KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

  Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

  Beskrivelse

  Detaljer

  Kelpasan er et naturlig tilskudd av jod, og støtter skjoldbruskkjertelens normale funksjon. Jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner og til skjoldbruskkjertelens normale funksjon. Kelpasan fra A. Vogel er standardisert. Støtter skjoldbruskkjertelens normale funksjon

  • Naturlig rik på jod 
  • Naturlige ingredienser 
  • Standardisert 
  • Jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner 

  Nyere forskning viser at mange gravide i Norge får i seg mindre jod via kosten enn hva som er anbefalt. Jod er særlig viktig for hjernens utvikling hos barn og mild jodmangel kan redusere barnet IQ og deres skoleprestasjoner. På verdensbasis er jodmangel den viktigste årsaken til hjerneskade som kan forebygges. Kelpansan(R) er naturlig rik på jod og kan derfor være bra for gravide.

  Produktomtaler
  Ingredienser

  Detaljer

  Kelp, Mikrokrystallinsk cellulose, potetstivelse, maisstivelse, bomullsfrøolje. Hver tablett inneholder 50 ug jod Anbefales ikke ved overfølsomhet overfor noen av innholdsstoffene. Ikke til barn under 3 år. Skal ikke brukes av de med skjoldbruskkjerteldysfunksjon eller overfølsomhet for jod. Kelpansan er naturlig rik på jod og kan derfor være bra for gravide. Allergi informasjon: Anbefales ikke ved overfølsomhet overfor noen av innholdsstoffene. Ikke til barn under 3 år. Skal ikke brukes av de med skjoldbruskkjerteldysfunksjon eller overfølsomhet for jod.

  Please wait...

  Produkt lagt i handlevognen.