Fri Frakt over 500kr

Purasana SuperGreens Grass Mix ØKO

Purasana SuperGreens Grass Mix ØKO
200g
kr 329,00

Availability: På lager

En næringsrik blanding av bygggressjuice, hvetegressjuice, alfalfajuice, havregressjuice og kamutjuice.

  Gratis Frakt over 500kr

  FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
  KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

  Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

  Beskrivelse

  Detaljer

  Purasana gressmiks er en kombinasjon av grønne gressjuicepulvere. Byggressjuice, hvetegressjuice, alfaalfajuice, havregressjuice og kamutjuice. Kaldpresset for å skape en sunn blanding av essensielle næringsstoffer som er uunnværlige for en naturlig syre-base-balanse. Umiddelbart etter innhøstning kaldpresses skuddene, og saften omdannes til en ren og bærekraftig grønn kraft. Det bidrar til at alle de beste ingrediensene og fytonæringsstoffene bevares i gresset.

  Purasana SuperGreens er en helt ny eksklusiv high-end serie med raw, økologisk, vegansk og kosher sertifiserte greens fra Purasana. Råvarene hentes fra de beste kildene som er å finne. I likhet med de øvrige Purasana produktene, gjøres Purasana SuperGreens gjenstand for kvalitetsanalyser både hos råvareleverandør og hos Purasana i Belgia. Disse nye supermatproduktene har mange anvendelsesområder, men felles for de alle, er at de kan brukes i smoothies.

  Produktomtaler
  Ingredienser

  Detaljer

  Pulver fra byggressjuice* (Hordeum vulgare), hvetegressjuice* (Triticum aestivum), alfalfajuice* (Medicato sativa), kamutjuice* (Triticum turgidum) og havregressjuice* (Avena sativa) fra USA. * Økologisk dyrket.

  Relaterte produkter

  Please wait...

  Produkt lagt i handlevognen.