FRI FRAKT OVER 500,- • RASK LEVERING •

Natto K2

Natto K2
30 kapsler
kr 289,00

Availability: På lager

Natto K2 – Bidrar til å vedlikeholde en normal benstruktur.

  Gratis Frakt over 500kr

  FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
  KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

  Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

  Beskrivelse

  Detaljer

  Natto K2 – Bidrar til å vedlikeholde en normal benstruktur. Vitamin K har betydning for normal blodlevring, og at det bidrar til å opprettholde normal benbygning. Vitamin K er et fettløselig vitamin som finnes i to former: K1 og K2. Vitamin K1 (phylloquinone) finnes i grønne bladgrønnsaker som brokkoli, grønnkål og spinat, mens vitamin K2 (menaquinone) blant annet finnesi ost, eggeplomme og fermentert mat f.eks. som i den japanske matretten natto som består av fermenterte soyabønner. Kosttilskuddet Natto K2 inneholder foruten vitamin K2 også nattlysolje, isoflavoner og nattoekstrakt.

  Anbefalt døgndose: 1 kapsel daglig med et måltid. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil.

  Forsiktig: Bruk av Vitamin K sammen med blodfortynnende medisin bør gjøres i samråd med lege.

  Oppbevaring: Oppbevares utilgjengelig for barn.

  Produktomtaler
  Ingredienser

  Detaljer

  Kapsel (gelatin (svin), fuktighetsbevarende midler (glyserin), farge (karamell)), nattlysolje, menaquinon-7 olje (vitamin K2, soyaolje), soya isoflavoner, nattoextrakt (soya gjæret med Bacillus subtilis natto), fortykningsmidler (bivoks, mono - og diglycerider av fettsyrer), antioksydant (d-alfa-tokoferol).

  Relaterte produkter

  Please wait...

  Produkt lagt i handlevognen.