Fri Frakt over 500kr

Organic India Tulsi Masala Chai ØKO

Organic India Tulsi Masala Chai ØKO
18 poser
kr 69,00

Availability: På lager

En kraftig, varmende og styrkende Tulsi og Masala Chai blanding.

  Gratis Frakt over 500kr

  FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
  KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

  Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

  Beskrivelse

  Detaljer

  Prøv denne teen istedenfor kaffe når du trenger et energikick! Denne kan bli din daglige favorittdrikk når energien er nede, og allikevel gir den kun halvparten av koffeinet som i vanlig te eller kaffe. Drikk den gjerne med melk og noe søtt i.

  Nytes: Kok opp vann. For å beholde plantenes fulle egenskaper, la vannet stå i noen sekunder til ca 80 grader. Legg i posen eller løsvektsil. Ta ut posen og uten å kryste den for å unngå garvestoffer før du drikker den.

  ORGANIC INDIA er den første bedriften til å introdusere Tulsi til verden som en velsmakende te. I denne prosessen hjelper Organic India bøndene og deres familier på den indiske landsbygda til å få tilbake et verdig liv etter flere tiår med utnyttelse og ødeleggelse av jorda de eier av nasjonale og multinasjonale matprodusenter. Såkalt moderne landbruk med sine kunstige gjødslingsmetoder hadde resultert i utmagret, «død» jord og fortvilte, desperate og ekstremt fattige bønder da Organic India startet med tilbakeføringen til økologisk jordbruk. Titusener av åkre har gjenvunnet sin økologiske jordbruksstandard. På denne jorda dyrker bøndene Tulsi og mange flere økologiske urter, planter og matvarer. Bøndene får høyeste markedspris for sine produkter.

  Produktomtaler
  Ingredienser

  Detaljer

  Tulsi 27%, Svart te 28%, Kanel, Ingefær, Kardemomme, Svart pepper, Nellik, Muskat.

  Relaterte produkter

  Please wait...

  Produkt lagt i handlevognen.