FRI FRAKT OVER 500,- • RASK LEVERING •

Purasana Vegan Protein Pea, Goji & Vanilla ØKO

Purasana Vegan Protein Pea, Goji & Vanilla ØKO
400g
kr 298,00

Availability: På lager

Et økologisk erteproteinpulver av topp kvalitet, med smak av gojibær og vanilje.

  Gratis Frakt over 500kr

  FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
  KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

  Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

  Beskrivelse

  Detaljer

  Purasana Erteproteinpulver er et økologisk og plantebasert proteinpulver er av topp kvalitet og med et høyt innhold av proteiner. Det er et basedannende protein, med en naturlig smak og en lett og myk konsistens. Passer perfect for veganere og vegetarianere, sportsutøvere, mennesker med allergier, eller enhver som ønsker å øke proteininntaket. Purasana erteprotein hjelper til å forebygge tap av muskelmasse, samt bidrar til å bevare mobilitet hos de eldre. En glimrende kilde til essensielle aminosyrer og svært lett fordøyelig. En perfekt kompanjong til en sunn livsstil!

  Purasana erteprotein er smaksatt med goji og vanilje, samt kokosblomstsukker og baobab. Bland 1 ½ full måleskje (30-34g) av erteprotein i en blender eller shaker, med 300-350ml fruktjuice, melk, ris-, mandel-, spelt-, eller havremelk. Rist i 15 sekunder og drikk. Erteprotein kan brukes i smoothie, supper, frokostbladinger eller i bakst.

  Produktomtaler
  Ingredienser

  Detaljer

  Erteproteinpulver*, gojipulver*, babobab*, bananpulver*, kokosblomstsukker*, naturlig aroma av vanilje, himalaya salt. * = Sertifisert Økologisk

  Relaterte produkter

  Please wait...

  Produkt lagt i handlevognen.