FRI FRAKT OVER 500,- • RASK LEVERING •

Super Foodies Golden Milk ØKO

Super Foodies Golden Milk ØKO
150g
kr 169,00

Availability: På lager

En gurkemeiedrikk basert på en tradisjonell Ayurvedisk oppskrift.

  Gratis Frakt over 500kr

  FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
  KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

  Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

  Beskrivelse

  Detaljer

  Gyllen melk er en kombinasjon av gurkemeie og varmende krydder som muskat, kardemomme, ingefær og sort pepper. Gurkemeie er verdsatt av helseeksperter for dens helsemessige fordeler. Det sies at gurkemeie er ''anti-inflammatorisk, i stand til å styrke immunforsvaret og forbedre fordøyelsessystemet. "

  Gyllen melk er basert på en tradisjonell Ayurvedisk oppskrift som har blitt brukt i flere århundrer. Drikken er forhåndsblandet slik at den inneholder den nøyaktige mengden for å sikre at du kun trenger å tilsette (plantebasert) melk, sånn at du kan nyte en deilig, varm kopp med gyllen melk på en rask og enkel måte.

  En kopp varmende gyllen melk blir tradisjonelt drukket før sengetid i India. Men gyllen melk er godt når som helst på dagen for å varme kroppen eller som en beroligende godbit for kropp og sjel.

  Et glass med 150ml Golden Milk tilsvarer cirka 30 kopper med gullmelk.

   

  Produktomtaler
  Ingredienser

  Detaljer

  Gurkemeie* (43.7%), kryddermiks* (karve, kanel, nellik, koriander, ingefær og muskatnøtt), malt kanel (20.3%), anisfrø*, malt kardemomme*, malt svart pepper* (0.58%). * Økologisk opprinnelse.

  Relaterte produkter

  Please wait...

  Produkt lagt i handlevognen.