FRI FRAKT OVER 500,- • RASK LEVERING •

Weleda Skin Food LITEN ØKO

Weleda Skin Food LITEN ØKO
30ml
kr 109,00

Availability: På lager

En harmoniserende allround krem som tilfører huden masse næring og lever opp til sitt navn, Skin Food er rett og slett mat for huden!

  Gratis Frakt over 500kr

  FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
  KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

  Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

  Beskrivelse

  Detaljer

  Skin Food er en naturlig og næringsrik allround krem som gjør huden nydelig myk og smidig. Den pleiende kremen inneholder økologiske planteekstrakter av stemorsblomst, kamille og calendula (ringblomst). Kremen kan brukes av alle og anbefales spesielt til ømfintlig og tørr hud. Egner seg også glimrende til lepper, neglbånd, hender og som nattkrem når huden trenger litt ekstra pleie og omsorg.

  Skin Food er en prisbelønnet favoritt og har fått en rekke flotte utmerkelser både for effekt, produktegenskaper og fremstillingsmetoder. Internasjonale stjerner som Helena Christensen, Rihanna og Demi Moore sverger også til denne fantastiske kremen!

  Produktomtaler

  Omtaler fra kunder 1 item(s)

  Anbefales
  fantastisk næringsrik krem - anbefales virkelig som nattkrem i ansiktet og på hendene!! Omtale av nilo / (Sendt inn 03.12.2014)
  Ingredienser

  Detaljer

  Vann, Solsikkeolje, Lanolin, Mandelolje, Alkohol, Bivoks, Fettsyreglyserid, Bivokshydrolysat, Ekte eteriske oljer, Stemorsekstrakt, Rosmarinekstrakt, Kamilleekstrakt, Ringblomstekstrakt

  Please wait...

  Produkt lagt i handlevognen.